Medlemsindlæg

Her den 21 Februar 2021 er Aktivitetshuset stadig lukket, og ingen kan komme ind for at spille Billard.

DDBU har ikke lagt nye planer ud for resten af turneringssæsonen. Det vil under alle omstændigheder også være et skud i tågen når end ikke myndighederne ved hvor/hvad/hvornår.

Hvad betyder det for vores lille klub? Vil sæsonen blive aflyst, vil sæsonen på en eller anden måde blive søgt afviklet efter et andet system, f.eks. med 2 runder pr. weekend. Eller et eller et andet lignende?

Vil det være i orden at afholde turneringen når der ikke har været lejlighed/mulighed for at holde træningen vedlige? Skal en eventuel turneringsstart udskydes i yderligere 14 dag efter genåbningen for at der er tid nok til at nå eget træningsmål?

Næste spørgsmål er om de der er vaccineret må spille sammen med/mod ikke vaccinerede, og kan det lade sig gøre når du skal holde dig selv ekstra godt beskyttet imellem de to vacciner man skal have?

Mange spørgsmål, men ingen svar…

Hvad mener du om fremtiden og forventninger til den?

Poul Erik Petersen

En tanke om “Medlemsindlæg”

1. Som det ser ud aktuelt, er der ingen udsigt til at billard sæsonen kommer igang igen i år.
    De interne turnering vil ikke blive afviklet i indeværende sæson.
    Turneringen under unionen, ser ligeledes ikke ud til at kunne fortsætte, da restriktionerne ikke lempes foreløbig.
    Den røde diktator har valgt at det kun er eliten der er berettiget til at spille.