Torsdagsklubben

Den 6. Januar 2022 var Holsted vært og Lindknud gæst. Resultatet blev: Holsted 5 point, Lindknud 1 point.

Den 13. januar var Holsted gæst i Hovborg Billard Klub. Resultatet blev: Holsted 4 point, Hovborg 4 point.

Den 20. januar var Holsted vært og Brørup gæst. Resultatet blev: Holsted 4 point. Brørup 4 point.

Holsted, Brørup, Hovborg og Lindknud billard klubber arrangerer hver torsdag eftermiddage en enkeltmandsturnering.

Klubberne mødes 2 og 2, og spillerne får lejlighed til at prøve spillet imod andre spillere, end dem man møder hjemme til dagligt.

Der er hver uge en rotation af spillestedet, og værts klubben er vært ved en “kaffe og brød” pause midt på spilleeftermiddagen.

Turneringen kører hele året rundt, undtagen omkring helligdage og i juli måned. Alle spillere i klubberne kan være med, om man er rutineret eller nybegynder er uden betydning, turneringen afvikles som handicapturnering.

Der gives 2 point for en sejr, 1 point for uafgjort og 0 point for tabt kamp.